Від наукових пріоритетів – до інтелектуальних здобутків!

Опубліковано:

10 жовтня у Дубровицькому ліцеї відбулося організаційне засідання дійсних членів МАН України в Рівненській області та потенційних учасників ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України. В актовій залі зібралися майже 60 вихованців закладу та їх наукових керівників. До присутніх звернувся Володимир Володимирович Кушнір, директор ліцею. Він гідно оцінив успіхи юних МАНівців у минулому навчальному році, подякував за ІІ місце у рейтингу закладів освіти області від МАН, поставив нові амбітні завдання на перспективу і побажав вихованцям нових здобутків.

Далі мав слово Олександр Олексійович Мазур, заступник директора РМАНУМ. Він розповів учасникам сесії про історію закладу, його структуру, ознайомив з умовами проведення І та ІІ етапів конкурсу-захисту у 2024/2025 навчальному році, системою гурткової роботи і побажав юним науковцям нових перемог.

До присутніх звернулася з настановами багаторічних керівник учнівських науково-дослідницьких робіт, заступник директора закладу Тетяна Миколаївна Браздецька. Вона поділилася своїм багатющим досвідом, застерегла від помилок і висловила віру у своїх вихованців і впевненість у їхніх перемогах.

Своїх колег привітала і Борислава Кондрашина, переможець ІІ етапу конкурсу-захисту та голова учнівського самоврядування ліцею.

Опісля Богдан Нестерчук, Денис Міклух, Тетяна Лавор та Ілона Волошина продемонстрували свій захист постера та участь у науковій конференції. І зробили це блискуче та переконливо-переможно!

Емоційно та щиро модерувала захід заступник директора ліцею Галина Іванівна Білотіл.

Було дуже класно! Сподіваюся, що було і захопливо та корисно!

Щиро дякую! Вірю у вас, юні МАНівці Дубровицького ліцею і щиро бажаю нових перемог!

З повагою Олександр Мазур,

заступник директора