Наука – це цікаво: враження вихованців гуртка «Математика» Рівненської Малої академії наук учнівської молоді

Опубліковано:

Науково-дослідницька робота – це невід’ємна складова успішного розвитку кожної країни. Учні, які відвідують гурток «Математика» Рівненської Малої академії наук учнівської молоді на базі Обласного наукового ліцею в м. Рівне, не стали винятком.

На останньому занятті гуртка вони отримали чудову можливість поділитися своїми досягненнями, обмінятися досвідом та отримати нові знання. Учні змогли побачити, наскільки важливо займатися науково-дослідницькою роботою та наскільки вона може бути цікавою і захопливою.

Вихованці розповідали про свої успіхи та невдачі у роботі над науковими проєктами. Проте, незважаючи на все, вони змогли зробити один висновок – наукова діяльність надзвичайно важлива для успіху в житті.

Учні розуміють, що для досягнення успіху необхідна рутинна робота та мотиваційна основа. Вони знають, що творчі здібності самі по собі не гарантують творчих здобутків. Саме тому вони намагаються поєднувати творчість з науково-дослідницькою роботою.

Діяльність учнів у гуртках Малої академії наук України – неймовірний досвід, який спрацює на їхню перспективу. Ми повинні бути горді тим, що у нашій країні є такі талановиті та працьовиті молоді люди, які займаються науковою діяльністю та розвивають нашу державу.

Л.С. Остапчук,

керівник гуртка «Математика»