Із 30-річчям Незалежності України!

Опубліковано:

Дорогі українці! Колектив Рівненської Малої академії наук учнівської молоді щиро вітає Вас із визначним національним святом – Днем незалежності України!

Ще, з часів Київської Русі, українці прагнули жити вільно, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Проте лише нинішнє покоління – наші сучасники у 1991 році вибороли її. Безумовно, дата – 24 серпня – започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його демократичні прагнення до національного відродження та економічного зростання.

Нині перед Україною, її громадянами постають складні й великі завдання. Вона мужньо переносить випробування, коли гинуть мільйони її синів і дочок. І кожен раз встає з колін. Але ми віримо, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди. Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця.

З нагоди ювілейної річниці Незалежності України бажаємо Вам щастя і добра, порозуміння і згуртованості, злагоди та впевненості в майбутньому. Нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, а серця наповнюються гордістю за нашу державу.

 Зі святом, українці! Нехай щасливим буде український народ! Слава Україні!

З Днем Незалежності,

Вітаймо Україну! Вставай!

Борися до кінця!

За мирне, світле, чисте небо,

Та вільне краще майбуття!

Не забуваймо тих Героїв,

Котрі пішли у Небеса,

Тих, що рятують Україну,

Ціною власного життя!

                                                          Олександр АНДРЄЄВ, директор закладу.