Шановні колеги, науковці, юні манівці, від щирого серця вітаємо Вас із професійним святом – Всесвітнім днем науки заради миру та розвитку!

Опубліковано:

Розвиток науки, ефективне використання результатів наукової діяльності, впровадження новітніх технологій – основа економічного зростання держави. Разом з тим, це – основа інтелектуального потенціалу нації, запорука її майбутнього. Українська наука сьогодні – це близько 60 тисяч дослідників та 35 тисяч технічних працівників у понад 400 наукових установах та 200 закладах вищої освіти. Щороку бажання займатися наукою у Рівненській Малій академії наук учнівської молоді виявляють понад 700 юних дослідників.

Вітчизняні університети та наукові установи беруть активну участь у двосторонньому науково-технічному співробітництві в межах міжурядових угод.

Наука – це не просто напрямок діяльності людей, який робить наше життя комфортним, це – шлях розвитку людства, інструмент, що допомагає глибше розуміти себе та світ навколо.

Зараз наша країна переживає складні часи, але разом, спільними зусиллями ми зможемо змінити ситуацію, побудувати нову, інноваційну країну, у якій вільно зможе розвиватися кожен українець!

Бажаємо Вам, шановні наші науковці, невичерпної творчої наснаги, миру, злагоди, сил та енергії для подальшої наукової діяльності і великих звершень! Ви робите дуже важливу справу на благо розвитку нашої з Вами держави, задля добробуту українського народу.

Нових Вам відкриттів! Зі святом!

З повагою

від колективу Рівненської Малої академії наук учнівської молоді директор Олександр АНДРЄЄВ