Настановна сесія РМАНУМ – старт для науково-дослідницьких проєктів 2022 року

Опубліковано:

Відповідно до плану роботи на 2021 рік та на виконання наказу управління освіти і науки РОДА № 177 від 24 вересня 2021 року 4-8 жовтня було проведено секційні засідання Настановної сесії у наукових відділеннях. Відеозвіт про пленарну частину сесії можна переглянути на сайті закладу та на сторінці у фейсбуці.

До роботи долучилися провідні науковці Рівненщини та керівники гуртків за напрямами наукових досліджень: Наталя Шульжук, Людмила Воробйова, Мирослава Крупка, Алла Фрідріх, Олена Гордієнко, Анеліна Данчук, Тетяна Кучма; Наталія Грицай, Наталія Карпович, Тетяна Колесник, Ольга Бєдункова, Олег Гудь, Ольга Камінська, Галина Мартинюк, Олена Лазар, Марія Шеін; Алеся Сінчук, Олег Дейнека, Ірина Рощик, Сергій Кочубей, Євгеній Малиновський; Віктор Жуковський та Наталія Жуковська; Сергій Куницький, Наталія Мінаєва, Наталія Калько; Оксана Романів, Сергій Федорчук

В умовах пандемії сесія відбулася у режимі онлайн на платформі Google Meet. Методисти відділень Олександр Новік, Ірина Юркевич, Алла Тимощук, Віктор Малиновський, Ольга Мартинюк та Наталя Хомеча створили електронну реєстрацію для потенційних учасників сесії, об’єднавши їх за напрямами наукових інтересів.

Майже чотири сотні (власне, 379) старшокласників та їх учителів отримали вичерпну інформацію про І та ІІ етапи Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України і умови його проведення у 2021/2022 навчальному році, кваліфіковану консультаційну допомогу від провідних науковців Рівненщини, змогли поставити багато запитань та отримати на них відповіді.

Старт роботі над науково-дослідницькими проєктами дано!

То ж щиро бажаємо усім успіху та нових досягнень на ниві науки і творчості!

Натхнення Вам, терпеливості й наполегливості, здоров’я і віри у себе!

Олександр МАЗУР,

заступник директора з навчально-методичної роботи