РІВНЕНСЬКА МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ

Обласний комунальний позашкільний навчальний заклад | Рівненської обласної ради

На головну Про заклад
Хімічний склад та харчова цінність високопродуктивних сортів дайкону в увовах Західноукраїнського Лісостепу – Рівненська Мала академія наук учнівської молоді
Skip to content

Рівненська Мала академія наук учнівської молоді

РМАНУМ

Menu
    • Новини
      • Дистанційне навчання
      • Профільні літні школи
      • Космічні дослідженння
      • ВІДЕОЗВІТ НАСТАНОВНОЇ СЕСІЇ
      • Конференція наукових проєктів
    • Нормативна база
      • Накази МОН
      • Накази МАН
      • Статистичні збірники
      • Публічна інформація
    • Видавнича діяльність
          • Матеріали наукових робіт:

            • Матеріали наукових робіт 2022
            • Матеріали наукових робіт 2021
            • Тези наукових робіт 2020
            • Тези наукових робіт 2019
            • Тези наукових робіт 2018
            • Тези наукових робіт 2017
            • Тези наукових робіт 2016
            • Тези наукових робіт 2015
            • Тези наукових робіт 2014
            • Тези наукових робіт 2013
            • Тези наукових робіт 2012
            • Тези наукових робіт 2011
            • Тези наукових робіт 2010
            • Тези наукових робіт 2009
          • На мольбертах днів:

            • На мольбертах днів 2015
            • На мольбертах днів 2014
            • На мольбертах днів 2013
            • На мольбертах днів 2012
            • На мольбертах днів 2011
            • На мольбертах днів 2010
            • На мольбертах днів 2009
            • На мольбертах днів 2008
            • На мольбертах днів 2007
          • МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ:

            Інформація оновлюється
          • Інші видання:

            • Способи та пристрої для боротьби з ураганами
            • Учнівські науково-дослідницькі роботи з географії: методологія та методика
            • Основи нанотехнологій
            • Колесо історії. Випуск 3
            • Колесо історії. Випуск 2
            • Колесо історії. Випуск 1
    • Конкурс-захист
    • Дослідникам
      • Як до нас потрапити?
      • Профільні школи
    • Контакти

Хімічний склад та харчова цінність високопродуктивних сортів дайкону в увовах Західноукраїнського Лісостепу

Опубліковано: 24.06.202124.06.2021 by adminhq

БУРАЧИНСЬКА МАРИНА ВАДИМIВНА. Секцiя ‘Агрономiя’

Рубрика: "Молода наука Рівненщини 2021", Відділення «Екології та аграрних наук»
Попередня публікація:
Демекологія слимака виноградного на природно-антропогенний ландшафтах Великоомелянської селищної ради
Наступна публікація:
Обгрунтування біологічної рекультивації ветландів, порушених видобуванням бурштину
Рівненська Мала академія наук учнівської молоді