Шановні колеги-освітяни! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Нашого професійного свята – Дня працівників освіти!

Опубліковано:

День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

У цей день кожен із нас, якого б віку і суспільного становища він не досяг, з особливою теплотою і любов’ю згадує свого вчителя, рідну школу.

Ми робимо визначальний внесок у розвиток держави, формуємо нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, глибокої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю України.

Переконаний, що спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному громадянину, створимо належні умови для самореалізації особистості.

Хай же на цьому благородному шляху Вас, шановні колеги, завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до Вас доля, обминають життєві негаразди, а Ваші серця зігріває людська довіра та любов.

Мудрості Вам, натхнення і терпіння у нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої неньки України.

Нехай Вам завжди усміхається доля, дарує Вам міцне здоров’я та довголіття. Пам’ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають людству надію на подальший розвиток!

Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

У день професійного свята бажаю Вам, шановні колеги-освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

Від педагогічного колективу

та колективу вихованців РМАНУМ

директор Олександр АНДРЄЄВ