Нарада голів журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів МАН України в Рівненській області

Опубліковано:

26 січня відповідно до плану роботи Рівненської Малої академії наук учнівської молоді на 2017 рік відбулася щорічна нарада для голів та членів журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України.
У конференц-залі Рівненського Будинку вчених зібралися майже три десятки кращих науковців Рівненщини, викладачів Рівненського державного гуманітарного університету, Національного університету водного господарства та природокористування, Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. акад. С. Дем’янчука, аби обговорити актуальні питання щодо рецензування науково-дослідницьких робіт юних науковців-манівців, їх захисту перед аудиторією, забезпечення максимальної об’єктивності та прозорості у процесі комплексного оцінювання участі старшокласників у конкурсі в цілому, визначення переможців.
Перед науковцями з корисною інформацією про роботу журі, аналізом досвіду попередніх років та пропозиціями щодо окремих нововведень виступили Олександр Анатолійович Андрєєв, директор Рівненської Малої академії наук, Любов Миколаївна Лівандовська та Олександр Олексійович Мазур, заступники директора з навчально-виховної та навчально-методичної роботи відповідно.
Тісна співпраця Рівненської Малої академії наук учнівської молоді з провідними науковцями Рівненщини упродовж десяти років дає чудові результати: ми постійно входили спочатку у десятку кращих малих академій в Україні, згодом у п’ятірку, а 2016 року рівняни стали третіми!
Сподіваємося, цьогоріч такі добрі традиції матимуть продовження!

Олександр Мазур,
заступник директора з навчально-методичної роботи